Dílny „English time“ pro naše domácí školáky

Při pololetních přezkoušeních našich žáků v individuálním vzdělávání pořádáme také dílnu „English time“. Metoda Storyline se výborně hodí právě pro tuto příležitost. Děti se mezi sebou neznají, každé je na zcela jiné jazykové úrovni, některé děti mají specifické vzdělávací potřeby, přesto se spolu mohou učit angličtinu. Dílna bývá vždy zaměřena na nějaké téma a Storyline dětem pomůže snadněji toto téma uchopit, zajímat se o slovní zásobu a propojovat své zkušenosti s novými poznatky. Ideálně mohou děti v tématu pokračovat doma ve výuce s rodiči. Některé děti nám vozí své loutky a my máme z jejich pokroků velkou radost. Zde domácí školačka a zelenina doma:

IMG_0417?????????????????????????????????????????????????????????????? EU flag-Erasmus+_vect_POS Projekt Metoda Storyline jako nástroj výuky anglického jazyka v heterogenních třídách ZŠ Na rovině byl finančně podpořen v programu Erasmus+ Evropskou Unií. Za kvalitu materiálů Národní agentura ani Evropská komise nenese žádnou právní odpovědnost.


Warning: Division by zero in /data/web/virtuals/115950/virtual/www/domains/storyline.cz/wp-includes/comment-template.php on line 1382